Gwarancja
najwyższej jakości

Działalność produkcyjna Food Service prowadzona jest na terenie dwóch nowoczesnych zakładów położonych w Rawie Mazowieckiej. Dzisiejsza zdolność ubojowa trzody chlewnej wynosi 6000 szt. tygodniowo. Zdolność rozbioru wieprzowego jest na poziomie 200 ton dziennie. Rozbiór wołowy prowadzony jest na poziomie 250 ton tygodniowo. Całkowite możliwości składowania mięsa wynoszą 7000 ton. Jednym z założeń Firmy jest utrzymanie wysokiego poziomu technologicznego oraz jakości i bezpieczeństwa żywności produkowanych wyrobów potwierdzanych poprzez coroczną certyfikację zgodnie z normą BRC Global Standard for Food Safety oraz ISO 22000.

Nowoczesne
zakłady mięsne

Działalność produkcyjna Food Service prowadzona jest na terenie
dwóch nowoczesnych zakładów położonych w Rawie Mazowieckiej.
Dzisiejsza zdolność ubojowa trzody chlewnej wynosi 6000 szt. tygodniowo.
Zdolność rozbioru wieprzowego jest na poziomie 200 ton dziennie.
Rozbiór wołowy prowadzony jest na poziomie 250 ton tygodniowo.
Całkowite możliwości składowania mięsa wynoszą 7000 ton.

Więcej o firmie
  • Przodek wieprzowy - Food Service

    Kat. 2300

    Przodek wieprzowy

    Pork fore-end

    Schweine Vorderteil

    Отруб передней части свиной туши

  • Łopatka wieprzowa 3D - bez kości, bez skóry, z golonką - Food Service

    Kat. 1140

    Łopatka wieprzowa 3D - bez kości, bez skóry, z golonką

    Pork shoulder 3D - boneless, rindless, with shank meat

    Schweineshulter 3D - ohne Knochen, ohne Schwartze, mit Eisbeinfleisch

    Лопатка свиная 3Д - безкостная, без шкуры, с рулькой

  • Łopatka wieprzowa z kością i skórą, z golonką - Food Service

    Kat. 1100

    Łopatka wieprzowa z kością i skórą, z golonką

    Pork shoulder bone in, rind on, with shank

    Schweineshulter mit Knochen, Haut und Eisbein

    Лопатка cвиная на кости, с рулькой, со шкурой

  • Łopatka wieprzowa 4D - bez kości, bez skóry oraz bez golonki - Food Service

    Kat. 1130

    Łopatka wieprzowa 4D - bez kości, bez skóry oraz bez golonki

    Pork shoulder 4D - boneless, rindless, without shank meat

    Schweineshulter 4D - ohne Knochen, ohne Schwartze, ohne Eisbeinfleisch

    Лопатка свиная 4Д - безкостная, без шкуры, без рульки

wszystkie produkty

  • Szponder wołowy z kością - płaty - Food Service

    Kat. 6800

    Szponder wołowy z kością - płaty

    Beef plate, bone in

    Rinder Querrippe, mit Knochen

    Ребра говяжьи, на кости

  • Antrykot wołowy bez kości - Food Service

    Kat. 5000

    Antrykot wołowy bez kości

    Beef cube roll, boneless

    Rinderentrecote, ohne Knochen

    Антрекот говяжий, безкостный

  • Rostbef wołowy bez kości - Food Service

    Kat. 6510

    Rostbef wołowy bez kości

    Beef striploin, boneless

    Roastbeef, ohne Knochen

    Ростбиф говяжий, бескостный

  • Polędwica wołowa bez warkocza - Food Service

    Kat. 6300

    Polędwica wołowa bez warkocza

    Beef tenderloin, chain off

    Rinderfilet, ohne Kette

    Вырезка говяжья, без цепочки

wszystkie produkty

  • Słupek ze zrazowej dolnej. Wymiary 10x10x30 mm - Food Service

    Kat. 7121

    Słupek ze zrazowej dolnej. Wymiary 10x10x30 mm

    Beef silverside - cuboids 10 x 10 x 30 mm

    Rinder Unterschale - Quader 10 x 10 x 30 mm

    Наружная часть говяжьего бедра - соломка 10 x 10 x 30 mm

  • Kostka ze zrazowej dolnej. Wymiary 20x20x20 mm - Food Service

    Kat. 7141

    Kostka ze zrazowej dolnej. Wymiary 20x20x20 mm

    Beef silverside - cubes 20x20x20 mm

    Rinder Unterschale - Würfel 20x20x20 mm

    Наружная часть говяжьего бедра - кубики 20x20x20 mm

  • Mięso mielone wołowe, 10% tłuszczu - IQF - Food Service

    Kat. 11160

    Mięso mielone wołowe, 10% tłuszczu - IQF

    Minced beef, 10% fat - IQF

    Rinder Hackfleisch, 10% Fett. IQF - Frosten

    Фарш говяжий, 10% жира. Поштучное быстрое замораживание

  • Płatki z łopatki wieprzowej. Wymiary 40x40x3 mm - Food Service

    Kat. 1136

    Płatki z łopatki wieprzowej. Wymiary 40x40x3 mm

    Pork shoulder - slices 40x40x3 mm

    Schweinesсhulter - Scheiben 40x40x3 mm

    Лопатка свиная - ломтики 40x40x3 mm

wszystkie produkty

Aktualności

Kontakt

Adres siedziby

I zakład produkcyjny

Food Service Sp. z o.o.
ul. Mszczonowska 35a
96-200 Rawa Mazowiecka

Sekretariat

Tel: +48 46 813 14 00
Fax: +48 46 813 14 12
mail: foodservice@foodservice.pl

II zakład produkcyjny

Food Service Sp. z o.o.
ul. Tatar 4
96-200 Rawa Mazowiecka

Dział Handlu Krajowego

+48 46 814 40 98
+48 46 814 70 05
+48 46 814 70 06
+48 46 814 70 07
+48 46 814 70 08
mail: handel@foodservice.pl

Dział Skupu Trzody

+48 46 813 14 05
+48 46 813 14 06
mail: skup@foodservice.pl

Dział Handlu Zagranicznego

+48 46 814 70 11
+48 46 814 70 12
+48 46 814 70 14
+48 46 814 70 15
+48 46 813 25 06
mail: export@foodservice.pl
  • Wyrażam zgodę na gromadzenie i przetwarzanie moich danych osobowych przez Food Service Sp. z o.o. w celu obsługi zapytania (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych .Dz.U z 2014r. poz. 1182 z późn. zm).
    Możesz wycofać udzieloną zgodę, kontaktując się z nami).

  • Oświadczam, że zapoznałem/zapoznałam się z Polityką Prywatności i ją akceptuję.

Wyślij wiadomość

Strona została sfinansowana z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego